Repsol participa en les Jornades de l’Institut Comte de Rius

“Transició Energètica, Sostenibilitat i Evolució del sector químic” ha estat el títol que han rebut les Jornades de l’institut Comte de Rius, dirigides a professors de formació professional del sector químic. L’objectiu d’aquest esdeveniment és capacitar als docents en els conceptes clau de la transició energètica, sostenibilitat i seguretat aplicats a la indústria química.

En aquestes jornades, els participants adquireixen coneixements i eines pràctiques per a ensenyar com la indústria química pot adaptar-se i contribuir positivament a un futur més sostenible i segur des del punt de vista energètic. Durant les jornades, s’aprofundeix en la comprensió dels principis de la transició energètica i el seu impacte en el sector químic així com en les estratègies i tecnologies utilitzades per a millorar la sostenibilitat i reduir l’impacte ambiental.

Jornades de l’Institut Comte de Rius

Montserrat Vallverdú, coordinadora de Transformació de Complexos Industrial de Repsol, va participar en les jornades i va impartir una xerrada titulada “Repsol i la transició energètica” on va parlar sobre l’evolució i els reptes de la transició energètica, la sostenibilitat i l’economia circular en el sector químic. La seva ponència va proporcionar una visió integral dels esforços i assoliments de Repsol en aquestes àrees, destacant les iniciatives de la companyia per avançar cap a un futur més sostenible.

A més de la seva ponència, Vallverdú també va participar en una taula rodona i en un work cafè al costat d’altres experts d’empreses químics, universitat i entitats col·laboradores. Aquestes sessions permeten un intercanvi enriquidor d’idees i experiències tot fomentat la col·laboració entre diferents actors del sector per enfrontar els reptes de la transició energètica.